Nová sezona 2024 začíná již teď! Připravujeme novinky a jsme i na Labi.

Zdravíme vás od lodí! Nová sezona již klepe na dveře a první z vás si již zamlouvají svůj ideální termín pro lodní dobrodružství v roce 2024. Tento rok bude plný novinek. Začneme dříve, nově si vyberete i plavbu na Labi, přijde dlouho očekávaná nová loď. Chcete vědět více? Čtěte dále :-)

Stálí klienti již využívají své výsady první volby a objednávky s možností rezervace termínů na rok 2024 již běží.  

Nezmeškejte možnost rezervace svého nej termínu - ideální čas objednat bez rizika je právě teď. 

V sezoně 2024 pro vás připravujeme další sadu novinek. 

_________________

Nové turnusy plavby a ceny

Zjednodušili jsme turnusy plavby. Namísto pátenčích začátků od 19 hod. jsme je posunuli na 17 hod. K tradičním týdenním turnusům PO-NE jsme přidali zvýhodněný týdenní turnus PÁTEK 17:00 - PÁTEK 11:00. Není třeba dovolená navíc a po plavbě máte ještě víkend volný před sebou!
Samozřejmostí jsou víkendy a prodloužené víkendy. 

A co ceny? 

Zvýhodnili jsme ceny pro květen a září na všední dny (pracovní týden, minitýden apod.)  u všech lodí. A více - všechny lodě SC35 mají pro sezonu 2024 zvýhodnění 2000 Kč pro týdenní turnusy červen-srpen. Nové turnusy i ceny najdete vždy na stránce každé lodi.  

Záruky pro naše zákazníky na rok 2024

Nově jsme na Labi!

Nové kotviště najdete přímo v Přístavu Mělník u soutoku řek Vltavy a Labe. 
Možnosti cesty a popis trasy, komory a další informace pro vás najdete už nyní v sekci Plánování plavby


Nový hausbót YB35 Gen2 už lze objednat!

Hausbót YB35 Gen2
Představte si oblíbený hausbót YB35 Victoria a přičtěte si k tomu dvojnásobnou nádrž na vodu (300l), příďové řízení pro snadné ovládání, topení Truma6 a další vychytávky. Nový hausbót už má i řízení, a na testy na vodu půjde podle počasí už v listopadu.

Darujte plavbu na lodi - dárkové poukazy již od 2.390 Kč 

Na našem eshopu najdete dárkové poukazy pro zážitkové plavby - na Hluboké s pivem od Pivovaru Hluboká, na Mělníku s vínem od Bettiny Lobkowicz. Nebo chcete aby si vaši obdarovaní vybrali sami? Pak si vyberte dárkový poukaz v libovolné hodontě a ten lze použít na jakoukoliv plavbu u nás na webu.  

Těšíme se na vás již od dubna 2024 na obou řekách!